Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

VanWestreenen / Nomilk2day B.V. | hbo wo | Barneveld of Tubbergen
Geplaatst: 21/04/2021


VanWestreenen Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau dat vanuit Barneveld, Lichtenvoorde en Tubbergen agri en food ondernemers helpt door de wirwar van wetten en regels. Geen standaardwerk maar een op maat gesneden integraal advies en plan van aanpak op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Om de klanten in de toekomst zo optimaal mogelijk te bedienen breidt het bureau haar team uit met een Adviseur Ruimtelijk Ontwikkeling.

Voor wie?

Je bent sparringpartner en adviseur voor de ondernemers (in de agrarische sector) over bedrijfsontwikkeling en je weet de juiste toon te raken wanneer je ze helpt doelen te bereiken. Je bent iemand die graag samenwerkt in een projectteam waarin jij doorgaans de regisseur bent. 

Wat ga je doen?

Als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ben je de belangrijkste schakel tussen klant en het bevoegd gezag. Het betreft een zelfstandige positie met een stevige inhoudelijke component, aangevuld met proces- en proceduremanagement. Je adviseert klanten onder meer op het gebied van bestemmingsplanprocedures, stelt ruimtelijke onderbouwingen & principe verzoeken op en staat klanten bij in bezwaar- en beroepsprocedures. Binnen de kaders van de wet- en regelgeving haal je voor je klanten alles uit de kast en zo help je ze hun bedrijfsontwikkeling te realiseren.

Het aanbod

VanWestreenen biedt een uitdagende baan binnen een jong en enthousiast team van specialisten met een mentaliteit van aanpakken. Zij houden van collega’s die initiatief tonen en graag eigen ideeën in de praktijk brengen. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris. Zij geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven en te groeien op basis van je eigen ambities en mogelijkheden.

Kandidaat profiel

Met jouw ambitieuze en ondernemende werkhouding inspireer jij je collega’s. Commercieel denken vanuit de inhoud is een werkomgeving die jou aanspreekt en helpt ontwikkelen in je carrière. Je bent goed op de hoogte van de relevante ruimtelijke regels en bezit de nodige juridische kennis en werkervaring. Je behoudt overzicht, weet prioriteiten te stellen en hebt goede communicatieve vaardigheden.

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur richting Ruimtelijke Ordening & Planologie of Bedrijfskunde & Agribusiness
  • Je hebt actuele kennis actuele van ruimtelijke ordening/planologie en wet- en regelgeving
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring

Standplaats

Barneveld of Tubbergen

Meer weten?

Olaf de Boer, Senior Consultant Agribusiness bij Nomilk2day Headhunters
tel: +31655772618

VanWestreenen heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR39236".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.