Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Landschapsontwerper

Gemeente Ede | hbo | Ede
Geplaatst: 17/02/2021


Landschapsontwerper
32 | Ede

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan en heb je zin om in een ambitieuze gemeente aan de slag te gaan? Ben jij een bruggenbouwer die over je eigen vakdiscipline heen kan kijken en kan verbinden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer en maak werk van Ede.

Wat ga je doen?

Je levert vanuit jouw expertise inhoudelijke inbreng voor projecten en initiatieven vooral in het stedelijk gebied van Ede (Ede-Stad) maar daarnaast ook in de verschillende dorpen als bijvoorbeeld Bennekom, Lunteren en Otterlo en het agrarische gebied. Je vertaalt uitgangspunten naar concrete producten zoals inrichtingsplannen die door het ingenieursbureau vertaald kunnen worden naar bestek, begeleidt inrichtingsplannen van externen en geeft inbreng voor ontwerpateliers en verkavelingsplannen. Naast je ontwerpwerkzaamheden begeleid je bestemmingsplanprocedures en draag je inhoudelijk bij aan diverse ruimtelijke vraagstukken.

Wij vragen

Jij bent een proactieve landschapsontwerper met:

  • Een afgeronde opleiding landschapsontwerp op hbo-niveau of hoger;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Ervaring in het maken van inrichtingsplannen voor openbare ruimte en landschappelijke inpassingsplannen;
  • Ruime ervaring met de ontwerp- en tekenprogramma’s van Microstation en Adobe (of je kunt je vanuit een Autocad-achtergrond het Microstation programma snel eigen maken);
  • Bij voorkeur ervaring met het begeleiden van bestemmingsplanprocedures.

Jouw profiel

Je bent in staat een brug te slaan tussen de verschillende disciplines en weet bij andere afdelingen informatie op te halen en te verwerken tot breed gedragen plannen.
Je werkt graag samen en staat voor de kwaliteit van de plannen. Je bent een netwerker. Thema’s als duurzaamheid en biodiversiteit zitten in je DNA. Je houdt overzicht en werkt gestructureerd.
Je hebt oog voor de belangen van bewoners en brengt die in verbinding met de ruimtelijke koers van de gemeente Ede. Bovendien ben je een pro-actieve persoonlijkheid die in staat is zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Meer over jouw toekomstige afdeling

Je werkterrein is qua oppervlakte één van de grote gemeenten van Nederland en al meer dan 110.000 mensen hebben Ede ontdekt als ideale woonomgeving. Je krijgt een functie in een plezierige en dynamische werkomgeving. Samen met allerlei partners in stad en buitengebied werk je aan gevarieerde projecten. Daarbij kun je rekenen op een team met gemotiveerde collega’s en een organisatie in beweging. Ede heeft ontwikkelpotentie en volop ambities.

Binnen de gemeente Ede is de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling verantwoordelijk voor visies, plannen en beleid voor de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van Ede. De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling heeft ongeveer 50 medewerkers, in drie teams (Juridisch team, Ontwerpteam en Beleidsteam). De landschapsontwerper werkt samen met andere landschappers en stedenbouwers binnen het Ontwerpteam.

Ons aanbod

We schetsen het aantrekkelijke plaatje nog even voor je: veel ruimte voor initiatief, grote verantwoordelijkheid, aansprekende grote projecten, een ambitieuze en een ondernemende afdeling met een getting-things-done mentaliteit. Je wordt bij de gemeente Ede goed beloond:

  • Een functie voor 32 uur per week. We bieden in eerste instantie een contract voor de periode van een jaar, met de intentie om daarna voor onbepaalde tijd te verlengen.
  • Een salaris, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, van max. € 4.494,- bruto per maand (schaal 10 CAO Gemeenten) op basis van een 36-urige werkweek.

Een Individueel Keuze Budget (IKB) met daarin vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage. Dit is een vrij besteedbaar budget van 17,05% van jouw bruto jaarsalaris.

Sollicitatieprocedure

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatiebutton reageert en je cv en motivatiebrief (in Word of Pdf) zijn bijgesloten. Je motivatie kun je richten aan Henk van Laar, afdelingsmanager Ruimtelijke Ontwikkeling. Je kunt reageren t/m zondag 7 maart 2021 via de sollicitatiebutton. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen.

Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Voor meer informatie over deze vacature

Voor inhoudelijke vragen: Claire Nouwen, via e-mail claire.nouwen@ede.nl of op telefoonnummer 0318-680402. Voor andere vragen: Henk van Laar, afdelingsmanager Ruimtelijke Ontwikkeling, via e-mail henk.van.laar@ede.nl of op telefoonnummer 0318-680830.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure

Ruben van de Pol, Recruiter, via 06-39878406 of ruben.van.de.pol@ede.nl

De gemeente Ede zet in op diversiteit; niet alleen op het gebied van geslacht, afkomst, geaardheid of leeftijd, maar ook op het gebied van talenten, kennis en vaardigheden. We geloven dat deze diversiteit ons in staat stelt onze maatschappelijke opgaven en uitdagingen aan te gaan. We werken daarom aan een cultuur waarin iedereen zich betrokken voelt.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38855".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.