Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Medewerker Buitendienst v/m

Gemeente Raalte | mbo | Raalte
Geplaatst: 23/02/2021


In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te zorgen dat het een feestje blijft, wil de gemeente dat de leefomgeving er mooi bij ligt en dat iedereen er zorgeloos gebruik van kan maken. Voor deze omvangrijke taak werkt ons domein Beheer met diverse vakmensen.

Dit domein zoekt nu een

Medewerker Buitendienst v/m

Domein Beheer

Het domein bestaat uit een aantal regisseurs, administratief medewerkers, toezichthouders, beheerders en ruim twintig medewerkers in de buitendienst. Samen zorgen zij ervoor dat er plannen worden opgesteld en uitgevoerd voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en gebouwen. Naast het regulier onderhoud handelt het domein de meldingen van inwoners en bedrijven af. Dit kan onder andere gaan om losliggende tegels, kapotte lantaarnpalen en loszittende takken.

Dit doe jij voor ons

Als medewerker buitendienst heb je een breed takenpakket. Je kunt onder andere worden ingezet bij zaag- en snoeiwerkzaamheden, het maaien van bermen, sloten en grasvelden, het vegen van straten en herstelwerkzaamheden aan de bestrating.

Dit ben jij

Je bent een praktisch ingestelde, oplossingsgerichte doener. Je hebt een afgeronde MBO-2 opleiding en je bent in het bezit van het rijbewijs BE. Wanneer je in het bezit bent van een VCA-diploma en/of een vrachtwagenrijbewijs is dat een pré. Daarnaast is het fijn als je al enige tijd ervaring hebt met het werken met tractoren, machines en voertuigen, bijvoorbeeld bij een loonbedrijf. In verband met de piketdienst en de gladheidsbestrijding ben je woonachtig in Raalte of nabije omgeving. Om de vergrijzing binnen het team tegen te gaan, is ons beleid gericht op het in dienst nemen van jongeren. Voordat je de arbeidsovereenkomst ingaat, wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Dit krijg jij van ons

Je wordt bijgestaan door en krijgt kritische feedback van diverse collega’s. We laten je niet zwemmen, maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 36 uur per week en wordt beloond vanuit functieschaal 5 (maximaal € 2.765,-- bruto per maand, salarispeil 1 oktober 2020). Heb je zin om op de koffie te komen? Laat het vóór 3 maart 2021 weten via het sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 11 maart vanaf 8:30 uur. Wil je eerst meer weten? Informeer dan bij Han Haije , opzichter domein Beheer, T 0572 347799.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38852".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.