Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Junior Adviseur Groen en Bomen

Sweco Nederland | hbo | Eindhoven
Geplaatst: 23/02/2021


Junior Adviseur Groen en Bomen

Sweco zoekt een Junior Adviseur Groen en Bomen voor ons kantoor in Eindhoven

"Voor onze vestiging Eindhoven ben ik op zoek naar leergierige adviseur en projectleider in spé met (soorten)kennis van bomen en heesters, boomeffectanalyses, groeiplaatsverbetering en groenbeheer. Ben jij die enthousiaste en energieke die een belangrijke bijdrage levert aan de groeiambitie van ons team? Heb jij de ervaring en kennis die daarvoor nodig zijn? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je."

Rob Krom – Teammanager IBOR

Functieomschrijving

Onze klanten staan voor grote uitdagingen in de openbare ruimte waarbij er grote ruimtelijke claims zijn en er behoefte bestaat aan een klimaatbestendige inrichting, verhoogde biodiversiteit en het invullen van de energietransitie. Om invulling te geven aan de gemeentelijke groenambities en het voorkomen van o.a. hittestress, zoekt Sweco een Junior Adviseur Groen en Bomen. Het team IBOR is een jong team en is een eye-opener voor onze klanten door meer toekomstbestendig naar de inrichting en het beheer van de openbare ruimte te kijken. Daar komt genoeg bij kijken: monitoren, strategisch adviseren en organiseren, budgetteren, overleggen, communiceren, schrijven, plannen, begeleiden en coördineren.

Als Junior Adviseur Groen en Bomen werk je vanuit ons kantoor in Eindhoven en maak je onderdeel uit van het landelijk opererend team ‘IBOR’. Vanuit je deskundigheid adviseer je over bomen en stel je hiervoor boomeffectanalyses op. Daarnaast verzorg je de groentechnische werkvoorbereiding en adviseer je in het groenbeheer, vaak als onderdeel van een groter project. In projectteamverband werk je aan integrale beheervraagstukken bij overheden. Je werkzaamheden zijn soms buiten, maar voornamelijk op kantoor. Je bent zelfstandig, ondernemend, innovatief en klantgericht. Je legt makkelijk contact met je collega’s en zou het leuk vinden om in contact te treden met klanten en bouwt op die manier snel een (intern en extern) netwerk op. Jij werkt vooral in het zuiden van Nederland, maar vindt een uitstap naar de andere regio’s geen probleem.

Wij bieden een uitdagende functie binnen team IBOR. Binnen het team word je begeleid door collega’s en is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast neem je deel aan START en NEXT, onze ontwikkelprogramma’s gericht op jonge professionals. Deze op maat gemaakte trainingen zijn om de eerste jaren van jouw werkende leven een extra ontwikkelboost te geven. Hier train je persoonlijke vaardigheden, leer je meer over jezelf en je manier van (samen)werken en hoe je dit alles kan toepassen in je dagelijkse werk.

Wil jij werken aan integrale vraagstukken in de openbare ruimte en kansen krijgen om je te ontwikkelen bij het grootste ingenieurs- en adviesbureau van Europa? Reageer dan snel!

Wij zoeken?

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond op gebied van Groen en Groenbeheer;
  • Een European Tree Technician (ETT) opleiding is een pre;
  • Je hebt affiniteit met software en beheersystemen;
  • Je hebt een ondernemende instelling, bent praktisch en oplossingsgericht;
  • Je kan zelfstandig werken en je hebt een commerciële drive;
  • Je bent analytisch sterk en kan goed schrijven.

Wij bieden

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Sweco kent een modern arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, standaard 32 vakantiedagen, een NS Businesscard, plaats- en tijdonafhankelijk werken en ruime ontwikkelmogelijkheden. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rob Krom, Teammanager IBOR, +31 6 54960150 of via rob.krom@sweco.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daniëlle Tins - Olthof, Campus Recruiter, +31622214292 of via danielle.tins-olthof@sweco.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten voorgesteld door bureaus worden niet in behandeling genomen.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38819".