Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Junior Expert Ruimtelijke Ordening

Rombou | hbo | Zwolle
Geplaatst: 12/01/2021


Rombou zoekt voor de hoofdvestiging in Zwolle een:

Junior Expert Ruimtelijke Ordening
voor 32-40 uur per week

Wat ga je doen als junior expert Ruimtelijke Orderning?

Als junior expert Ruimtelijke Ordening adviseer je, samen met collega’s, ondernemers bij de ontwikkeling van hun locatie. Het gaat hierin voornamelijk om het uitwerken van de benodigde stukken voor ruimtelijke procedures. In deze functie is het belangrijk de mogelijkheden binnen een bestemmingsplangoed in kaart te brengen en daarop de optimale ontwikkelingsmogelijkheden te bepalen.

Als junior expert Ruimtelijke Ordening draag je zorg voor:

  • Bepalen uitgangspunten op het gebied van Ruimtelijke Ordening voor de ontwikkeling van een locatie.
  • De uitwerking van principeverzoeken, ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen.
  • Coördinatie en implementatie van de benodigde onderzoeken.
  • Samenwerking in een projectteam met onder andere senior experts RO, experts Omgeving, bouwadviseurs en projectleiders binnen een project van ontwerp tot in gebruik name.

Waarom Rombou?

Rombou is dé expert op het gebied van locatieontwikkeling van agrarische bedrijven en het midden en klein bedrijf. We bieden een brede dienstverlening aan ondernemers op het gebied van: ruimtelijke ordening, milieu- en juridisch advies, ontwerp, architectuur en bouwbegeleiding. Rombou is sinds 2017 een 100% dochter van Flynth adviseurs en accountants. Flynth is marktleider in de financiële dienstverlening in het mkb en de agrarische sector. Via hun netwerk hebben wij sterke groei-ambities. Bij Rombou werken 28 enthousiaste en gedreven collega’s. Kom jij ons team versterken?

Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest. 

Wie zoeken we?

Wij zoeken een junior expert Ruimtelijke Ordening die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die kan mee bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb jij de hbo opleiding planogie afgerond. Je bent flexibel, legt makkelijk contacten en hebt affiniteit met ondernemers in het buitengebied. Je schriftelijke vaardigheden en analytisch vermogen zijn uitstekend te noemen. 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Rombou als werkgever op www.rombou.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton

Rombou. Het beste advies dat wij je kunnen geven.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38656".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.