Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Adviseur Groene Ruimte

Van Helvoirt Groenprojecten B.V. | hbo wo | Berkel-Enschot
Geplaatst: 05/01/2021


Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een Adviseur Groene Ruimte met als specialisatie bomen. Je komt te werken in een bevlogen team van adviseurs die zich inzetten om oplossingen te creëren met groen. Kom jij onderdeel uitmaken van dit team?

JOUW ROL

Als Adviseur Groene Ruimte voer je een breed scala aan werkzaamheden uit: Bomen Effect Analyses, boomtechnisch onderzoek, inventarisaties, boomveiligheidscontroles, maar ook flora- en faunaonderzoeken en ecologische werkprotocollen behoren tot je werkzaamheden. De werkzaamheden zijn een mooie mix tussen veldwerk en kantoor. Je neemt je opdrachtgevers graag mee in je adviezen en zorgt dat deze helder geformuleerd en gerapporteerd worden. Het hele traject van acquisitie tot oplevering is bij jou in goede handen.

DAARNAAST ZOEKEN WIJ

 • heb je een passie voor bomen en natuur;
 • heb je een relevante opleiding afgerond op HBO of WO niveau, zoals Management van de Leefomgeving, Bos- en Natuurbeheer of Toegepaste Biologie;
 • heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden,
 • ben je flexibel en in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden,
 • ben je in het bezit van een rijbewijs B,
 • beheersing van ArcGis/ QGis, Autocad en Adobe illustrator/ Photoshop of InDesign is een pré.
 • beschikking over een European Tree Technician (ETT) certificaat is een pré.

We nodigen schoolverlaters ook van harte uit om te solliciteren.

WAT WIJ BIEDEN

 • een uitdagende functie in een gezellig bedrijf; 
 • een fulltime aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling; 
 • een marktconform salaris; 
 • doorgroeimogelijkheden naar European Tree Technician en/of senior adviseur;

CARRIÈRE PAD

De functie biedt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden de ruimte voor deze ontwikkeling met onder andere cursussen en kennisdagen. Je bepaalt zelf voor een groot deel je carrièrepad!

OVER VAN HELVOIRT GROENPROJECTEN

Een moderne organisatie met ervaring en een zeer brede klantengroep, waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid nemen in teamverband gewaardeerd wordt. Een bijzondere mix van grote tot kleine projecten om trots op te zijn.

MISSIE

Wij creëren de inspirerende groene omgeving die verschil maakt voor mensen.

VISIE

Wij zijn ervan overtuigd dat groen zorgt voor beleving. Mensen in beweging brengt en verbindt. Zo geniet je samen van alles wat je buiten ziet, hoort, ruikt en proeft.

SOLLICITEREN

Bij Van Helvoirt Groenprojecten willen wij de sollicitant duidelijkheid geven over hoe de sollicitatieprocedure verloopt. Het proces ziet er als volgt uit:

 • Bericht na ontvangst

Na ontvangst van de sollicitatiebrief en curriculum vitae krijgt de sollicitant een ontvangstbevestiging van de sollicitatie.

 • Beoordeling motivatie

Zolang de vacature op de website wordt getoond blijft de sollicitatieprocedure van kracht. De ontvangen sollicitatiebrieven en curriculum vitaes van de kandidaten worden wekelijks beoordeeld. Vervolgens wordt bepaalt met welke kandidaten een sollicitatiegesprek wordt gehouden.

 • Sollicitatiegesprek(ken)

De sollicitanten naar wie de voorkeur uitgaat, worden per e-mail uitgenodigd voor een gesprek. In de uitnodiging staat onder andere de datum, het tijdstip en de routebeschrijving van het gesprek aangegeven. In de uitnodiging staat ook met wie het gesprek wordt gehouden. Kandidaten die worden afgewezen ontvangen ook een bericht per e-mail.

 • Selectie kandidaten

Na de eerste sollicitatiegesprekken wordt er een beslissing genomen met welke kandidaten een tweede gesprek wordt aangegaan. Bij een wederzijdse positieve ervaring over het eerste gesprek kan de voorkeur uitgaan om gelijk verder te gaan arbeidsvoorwaardengesprek. Kandidaten die worden afgewezen ontvangen een bericht per e-mail.

 • Arbeidsvoorwaardengesprek

In het arbeidsvoorwaardengesprek wordt met de geselecteerde kandidaat gesproken over salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit kan ook telefonisch. Indien er overeenstemming wordt bereikt, ben je van harte welkom in ons team!

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie?

Neem dan contact met Sandra Dijkshoorn via 013-5408200 of solliciteer direct via werkenbij@vanhelvoirtgroenprojecten.nl

 

Reageer zo spoedig mogelijk, maar voor 19/01/2021.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38600".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.