Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Projectmedewerker Bos & Natuur, regio Noord-Oost Brabant (0,8-1 fte)

Bosgroep Zuid Nederland | hbo wo | Heeze
Geplaatst: 18/11/2020


Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 428 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Onze leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Wij ondersteunen onze leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 48 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Op dit moment hebben we binnen team Noord-Oost Brabant een vacature voor de functie van:

Projectmedewerker Bos en Natuur (0,8-1,0 FTE)

Als projectmedewerker lever je een waardevolle bijdrage aan de voorbereiding en realisatie van bos- en natuurbeheer en projecten, voor onze leden in regio Noord-Oost Brabant. Denk hierbij o.a. aan natuurherstel projecten, inrichting van nieuwe natuur en het regulier beheer van bos, natuur en landschap. De focus ligt op het gebied van bosbeheer en -projecten. En dat alles binnen een gedreven en gezellig team.

Profiel projectmedewerker

Een schets van hoe we onze nieuwe collega zien:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding bos- en natuurbeheer;
  • Je bent proactief, een teamspeler, enthousiast, verantwoordelijk en zorgvuldig;
  • Je beschikt over aantoonbare goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en analytische capaciteiten;
  • Ervaring met en kennis van GIS (ARCGIS/QGIS) is een pré;
  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring in bos- en natuursector.

Wat vind je bij ons?

Als projectmedewerker binnen Bosgroep Zuid Nederland werk je aan boeiende en waardevolle projecten, binnen een hecht en ambitieus team. De diversiteit aan leden, stakeholders en partners, het boeiende werkgebied en je veelzijdige en dynamische positie, maken deze functie extra interessant.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 3790,- per maand (excl. 8,25% vakantietoeslag en op basis van 38 uur). Het betreft in beginsel een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats is kantoor ‘t Huisven in Heeze.

Informatie

Contactpersoon voor deze functie is Twan van Alphen (telefoon 040-3034940). Jouw sollicitatie dient uiterlijk maandag 7 december 2020 binnen te zijn. Je kunt je sollicitatie, inclusief CV, per e-mail sturen aan: werken@bosgroepzuid.nl t.a.v. Twan van Alphen.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38404".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.