Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Objectbeheerder Landschap en Milieu
32 - 36 uur

Provincie Noord-Holland | hbo | Haarlem
Geplaatst: 10/09/2020


Objectbeheerder Landschap en Milieu
32 - 36 uur | Haarlem

Noord-Holland heeft honderden waardevolle natuurgebieden, landschappen en wateren. Van duingebieden aan de kust en weidelandschappen tot bossen en grote wateren als de Waddenzee en het IJsselmeer. Heb jij een passie voor groen? En wil je een bijdrage leveren aan het beschermen, ontwikkelen en beheren van de Noord-Hollandse natuur en biodiversiteit langs de provinciale infrastructuur? Word dan onze nieuwe objectbeheerder landschap en milieu in Haarlem.

Jouw baan

Aan jou de taak om het Noord-Hollandse landschap groen te houden, met een rijke verscheidenheid aan planten- en diersoorten. Je vertaalt de beleidskaders en ambities van de provincie naar concrete opdrachten. Denk hierbij aan het verbeteren van de biodiversiteit of het in stand houden van groenzones, natuurbruggen voor dieren en bermsloten langs onze (vaar)wegen. Je schrijft hiervoor strategische plannen, maar adviseert ook bestuurders, managers en collega’s over ‘groene’ vraagstukken. Daarnaast zit je regelmatig aan tafel met bijvoorbeeld opdrachtnemers, gemeenten en burgers. Je wisselt bijvoorbeeld data uit met gebiedsondernemers, coördineert beheerplannen voor het verbeteren van de biodiversiteit en houdt de planning en voortgang van groenprojecten scherp in de gaten.

Als netwerker in hart en nieren heb je uiteraard een goede relatie met al onze samenwerkingspartners. Je brengt de juiste partijen bij elkaar en haalt het beste uit deze partners en collega’s. Ook ben je onderdeel van de vakgroep Objectbeheer en maak je bij (inter)provinciale overlegorganen het verschil door jouw uitgebreide kennis, ervaring en creativiteit. Bovendien werk je nauw samen met collega’s van andere sectoren die vallen onder de directies Beheer & Uitvoering (B&U) en Beleid.

Dit bieden wij

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3506,28 en € 5008,99 (schaal 11) op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris dat je kunt inruilen voor onder meer vrije dagen of dat je kunt laten uitbetalen.
 • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per 5 jaar.
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid: je kiest zelf waar en wanneer je werkt.
 • Goede balans tussen werk en privé: bij ons is 36 uur fulltime. Wil je minder werken? In overleg is veel mogelijk.
 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een baan op ons eigentijdse locatie in het centrum van Haarlem, met dynamische werkplekken die passen bij de werkzaamheden die je op dat moment wilt doen: van stiltezone tot ontmoetingsplein met koffiebar.

En dat is nog niet alles. Lees op www.noord-holland.nl/werkenbij waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga je werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Jij maakt deel uit van de sector Beheerstrategie en Programmering Infrastructuur (BSP), onderdeel van de directie B&U. Je B&U-collega’s zorgen onder meer voor de aanleg, reconstructie en onderhouden van wegen, vaarwegen, fietspaden en verkeersveilige rotondes. Ook werken ze aan veilige oevers, goed openbaar vervoer en ontwikkelen en beschermen ze samen met organisaties, bedrijfsleven en inwoners het groen in Noord-Holland. Samen en duurzaam. Bij BSP werken nog 4 collega’s in het ‘groene domein’. Stuk voor stuk betrokken vakmensen die keihard werken, maar gelukkig is er ook voldoende ruimte voor plezier. Van dit team wil jij toch ook onderdeel zijn?

Dit ben jij

 • Je kunt scherp adviseren en draagt standpunten uit binnen de sector BSP.
 • Je verbindt én inspireert mensen om samen onze doelstellingen te bereiken.
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en denkt in oplossingen.
 • Je communiceert uitstekend, zowel in schrift als mondeling.
 • Je brengt problemen haarscherp in kaart, kunt goed organiseren en houdt altijd het eindresultaat voor ogen.
 • Je hebt een scherp oog voor bestuurlijke verhoudingen.

Verder heb je

 • Hbo werk- en denkniveau, met een opleiding op het gebied van ecologisch groenbeheer.
 • Ervaring met ecologische inbreng in groenbeheer en kennis van het verbeteren van biodiversiteit in groenprojecten.
 • Aantoonbare kennis en ervaring met het beheer van bermen, watergangen en het aanplanten en onderhouden van bomen.
 • Bij voorkeur ervaring in de civiele techniek.

Word onze nieuwe collega

Stuur voor 28 september je motivatie en cv naar Frans Noordberger, via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Frans via 06 – 11 07 90 97. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, tel. 023 – 514 56 06.

Goed om te weten

 • De eersterondegesprekken vinden plaats op 8 oktober. De tweederondegesprekken zijn op 13 oktober.
 • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38149".