Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Adviseurs Milieu en Ruimtelijke ontwikkeling

VanWestreenen BV | hbo wo | Barneveld en Lichtenvoorde
Geplaatst: 07/09/2020


Wij zijn voor onze vestiging in Barneveld en Lichtenvoorde wegens gezonde groei op zoek naar meerdere

Adviseurs Milieu en Ruimtelijke ontwikkeling

Ben jij ondernemend, beschik jij over een flinke dosis enthousiasme, heb je passie voor adviseren van ondernemers in de food en agri keten over bedrijfsontwikkeling en weet jij te spelen met de wet- en regelgeving op het gebied van milieu en ruimtelijke ontwikkeling?

Wie ben je?

Je adviseert graag ondernemers in de agrarische sector over bedrijfsontwikkeling en je weet de juiste toon te raken wanneer je ze helpt doelen te bereiken. Je bent iemand die graag samenwerkt in een projectteam. Je communiceert duidelijk en je werk- en denkniveau is minimaal HBO. Heb je veel of juist weinig ervaring, er is plaats in ons groeiende team! We geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven en te groeien op basis van je eigen ambities en mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als adviseur milieu en ruimtelijke ontwikkeling ontzorg je ondernemers met bedrijfsontwikkeling in de food & agri keten. Je zet je kennis en ervaring op het gebied van Milieu (Wnb) en Ruimtelijke Ontwikkeling in. Je neemt verantwoordelijkheid voor het hele proces. Binnen de kaders van de wet en regelgeving haal je voor je klanten alles uit de kast en zo help je ze hun ambities waar te maken.

Wie zijn wij?

VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is een toonaangevend, onafhankelijk en gezond groeiend adviesbureau met ruim 20 medewerkers met vestigingen in Barneveld, Lichtenvoorde en Tubbergen. Wij helpen met name agrarische ondernemers en bedrijven in Food & Industrie bij hun bedrijfsontwikkeling. We adviseren en begeleiden deze ondernemers op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Onze organisatie kent een platte organisatiestructuur waardoor kennis delen gemakkelijk gaat. Je gaat werken in een informele setting waarbij collegialiteit voorop staat. Als team spannen we ons in om het maximale voor onze klanten te bereiken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie baan binnen een groeiend en enthousiast team van adviseurs en specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Je krijgt veel ruimte om zelfstandig projecten op te pakken. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé; ook parttime werken behoort tot de mogelijkheden. In overleg kan, afhankelijk van je ambities, de functie op maat worden gemaakt.

Interesse?

Interesse in deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op! Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13 55 01 88.

 

 

 

Locatie Barneveld - Anthonie Fokkerstraat 1a, 3772 MP Barneveld
T: 0342-47 42 55, E: info@vanwestreenen.nl
Locatie Lichtenvoorde - Varsseveldseweg 65d, 7131 JA Lichtenvoorde
T: 0544-37 97 37, E: info@vanwestreenen.nl
Locatie Tubbergen - Haarweg 9a, 7651 KE Tubbergen
T: 0544-37 97 37, E: info@vanwestreenen.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "GroeneRuimte Vacaturebank nummer GR38069".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.