Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Regio

Projectleider

Gemeente Oss | hbo | OSS
Geplaatst: 30/07/2020

Solliciteer direct


Team Gebieden & Projecten is op zoek naar een:

Projectleider
Oss, 32-36 uur per week

Het team Gebieden & Projecten geeft vanuit verschillende rollen uitvoering aan vastgesteld en bestaand beleid. Ook stellen wij het integraal uitvoeringsplan (IUP) op. Dit doen we niet alleen. Naast diverse collega’s binnen de afdeling, werken we nauw samen met andere afdelingen, zoals: Ruimtelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Leefomgeving, Wonen en Economie (LWE).

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je de regisseur van civieltechnische of groentechnische projecten in opdracht van ons eigen team of bijvoorbeeld de afdeling Vastgoed of Ruimtelijke Ontwikkeling. Deze kunnen variëren in grootte, soms is het één groot project, soms diverse kleinere tegelijkertijd. Zo houd je je bezig met grondverzet en bouw- en woonrijp maken, saneringen, parkaanleg of herstructureringsprojecten.
Als projectleider ben je eigenaar van de aan jou toegewezen projecten. Je zorgt ervoor dat je van begin tot eind de touwtjes stevig in handen hebt, en stuurt op proces en uitkomst.

Als projectleider heb je hierbij de volgende taken:

 • Bewaken en sturen van de door jouw opgestelde projectplanning waardoor je op tijd de beoogde projectresultaten bereikt.
 • Financiële en kwalitatieve voortgang monitoren.
 • Eerste aanspreekpunt en oplossen van problemen en knelpunten.
 • Verbinden van interne en externe partijen vanuit je project.
 • Deelnemen aan aanbestedingsprocedures en opstellen van contracten voor onder andere onderhoudsbestekken.

Wat bieden we?

 • Een functie waarin je jouw kennis, creativiteit, ambities en vaardigheden kunt benutten en verder ontwikkelen.
 • Je salaris is afhankelijk van wat je ons te bieden hebt, maar is maximaal schaal 10A (maximaal € 4.735,- bruto per maand) op basis van een fulltime dienstverband. Op termijn is er kans om door te groeien naar de uitloopschaal.
 • Daarnaast biedt de gemeente Oss de mogelijkheid tot flexibele werktijden, een ruime verlofregeling, veel aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede opleidingsmogelijkheden, fitness, het Individueel Keuzebudget (IKB) en een gunstige ouderschapsverlofregeling.

Wie is onze ideale kandidaat?

Doordat je al heel wat jaren ervaring hebt in dit vakgebied, ben jij de spin in het web én ben je goed in het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Projectmatig werken zit in je bloed. Je hebt een goed gevoel voor opdrachtgever en opdrachtnemerschap en weet de opdracht helder, haalbaar en uitvoerbaar te vertalen in een projectplan. Dat brengt structuur en duidelijkheid. Daarbij realiseer je je dat je door samenwerking met partners in een project, een beter resultaat bereikt.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde civieltechnische of groentechnische hbo-opleiding.
 • Ruime ervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie en de daarbij behorende gemeentelijke werkprocessen.
 • Ervaring en kennis van UAV-GC contracten en aanbestedingen. Dat is een belangrijke pre.

Hoe ziet onze afdeling eruit?

Team Gebieden & Projecten bestaat uit 27 medewerkers. Binnen deze afdelingen werken naast de projectleiders ook: gebiedsbeheerders, ontwerpers, werkvoorbereiders/calculators, een IUP-coördinator, een kwaliteitsadviseur en een teamleider.

De sfeer is informeel met ruimte voor humor. Er speelt veel op de diverse onderwerpen, maar er is een grote bereidheid om samen aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie?

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Raymond Leijte, teamleider Gebieden & Projecten, via telefoonnummer: 14 0412.

Ben jij klaar om door te breken?

Reageer dan uiterlijk zondag 16 augustus 2020 via het online sollicitatieformulier t.a.v. Raymond Leijte of kijk op www.werkeninnoordoostbrabant.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.