Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Ontwerp Natuurbeheerplan 2022 Zuid-Holland vastgesteld

Geplaatst: 31/03/2021 


Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 23 maart het Ontwerp Natuurbeheerplan 2022 vastgesteld. Belanghebbenden kunnen op van 29 maart tot en met 10 mei dit ontwerp een zienswijze indienen. Gedeputeerde Staten zullen vervolgens, na behandeling van de zienswijzen, een definitief natuurbeheerplan 2022 vaststellen.

Voor het ontwikkelen en beheren van natuur in de provincie Zuid-Holland is het Subsidiestelsel Natuur en Landschap in uitvoering. Onderdeel van dit stelsel is het natuurbeheerplan. De actuele leefgebieden waarbinnen agrarisch natuurbeheer kan plaatsvinden, natuurbeheertypen en ambitiedoelen zijn vastgesteld in het natuurbeheerplan. Jaarlijks wordt er door het provinciebestuur een natuurbeheerplan vastgesteld.

Het Ontwerp Natuurbeheerplan 2022 en de bijbehorende beheertypenkaart is te vinden op de website van de provincie Zuid-Holland.

bron: Provincie Zuid-Holland, 23/03/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter