Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Fedecom zoekt nieuwe voorzitter

Geplaatst: 24/07/2020 


Erwin Ros is in november 2020 statutair aftredend als voorzitter van Fedecom, de brancheorganisatie van fabrikanten, importeurs en dealers in machines en techniek voor landbouw, groenbeheer en logistiek. De reguliere tweede zittingstermijn van de voorzitter loopt dan af. Fedecom roept leden op zich kandidaat te stellen of kandidaten aan te dragen voor de functie van voorzitter van de organisatie.

Fedecom vertegenwoordigt een branche met een bruto-omzet van bijna 5,5 miljard euro en circa 16.500 medewerkers. De organisatie telt 950 leden. Het zijn bedrijven die werkzaam zijn als fabrikant, importeur of dealer van landbouw-, veehouderij-, tuinbouw- of groentechniek en intern transport.

De voorzitter van Fedecom geeft tevens leiding aan de zakelijke activiteiten en deelnemingen van de organisatie, zoals Fedecom Fairs die vakbeurzen organiseert, en Fedecom Keur die de VA-Keur coördineert. Ook vervult de voorzitter een belangrijke coördinerende rol in de opleidingsactiviteiten die Fedecom in samenwerking met Aeres Tech en diverse ROC’s organiseert.

bron: Fedecom, 22/07/2020