Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Maak kennis met het deeltijdaanbod bij Aeres Hogeschool Dronten

08/06/2021 13:45–19:00 u  | Dronten


Ben je toe aan iets anders: wil je een carrière switch maken of hogerop en ben je er nog niet helemaal uit welke studie bij je past? Meld je aan voor onze (online) open avond op dinsdagavond 8 juni. Door het bezoeken van een open avond maak je nader kennis met ons onderwijsaanbod en onze docenten.

Aeres Hogeschool Dronten biedt diverse Associate degree programma’s aan: de Ad’s Management, Beleid & Buitenruimte, Ondernemerschap en Agrotechiek & Management. Ook heeft de hogeschool een aanbod aan bachelorstudies: Bedrijfskunde & Agribusiness, Tuin- en Akkerbouw en Dier- en veehouderij. 

Carrière switch

Een deeltijdstudie is interessant voor degene die wil doorstromen na een hogere functie of een carrière switch wil maken. Op dinsdagavond 8 juni februari kun je uitgebreid kennismaken met ons deeltijdaanbod en de docenten. Het programma start om 19.30 uur. Tijdens een deeltijdstudie aan Aeres Hogeschool Dronten leer je onder andere werkprocessen te besturen en te organiseren. Je gaat op zoek naar innovatieve oplossingen om noodzakelijke vernieuwingen in een bedrijf door te voeren. Ook ontdek je hoe je problemen kunt oplossen en hoe je verbeteringen binnen een bedrijf tot stand brengt.

Ben je op zoek naar een vervolgstudie en ben je geïnteresseerd in één van de deeltijdstudies van Aeres Hogeschool Dronten? Bezoek dan onze (online) open avond op 8 juni. Omdat we niet weten hoe de corona-maatregelen zich zullen ontwikkelen, weten we nog niet of deze avond online of fysiek zal plaatsvinden.

Locatie: Dronten

Organisatie: Aeres Hogeschool Dronten

Telefoon: 0880206000
E-mail: msolaeresnl