Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Natuurmonumenten: Online lezing over natuur en erfgoed

01/04/2021 19:30 u  | Online


Natuurmonumenten gaat in het Rijk van Nijmegen online lezingen over de natuur verzorgen. Nu er geen excursie georganiseerd mogen worden is er wel de mogelijkheid digitaal te luisteren en te kijken naar een interessante lezing. Natuurlijk kun je deelnemen vanuit heel de regio. Gezellig een avondje kennis op doen. De avondlezingen starten om 19.30 uur.

  • Tijdens de lezing van 1 april duiken we dieper in de geschiedenis van landgoed Mookerheide. Jan J. Luden uit Driebergen bouwde tussen 1903 en 1909 het jachtslot op Landgoed Mookerheide. Historiekenner van het landgoed, Theo Willems, neemt je deze avond mee in de geschiedenis van dit prachtige landgoed.

Deelnemen aan de lezingen is heel eenvoudig. Meld je aan voor de lezingen die je wilt volgen via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda. Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Er worden nog meer lezingen toegevoegd. Houd daarvoor de komende tijd de website van Natuurmonumenten in de gaten. 

Organisatie: Natuurmonumenten