Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

NVTL: Webinar over aanbestedingen

12/03/2021 14:30–16:30 u  | Online


Bij de NVTL komen regelmatig reacties binnen over aanbestedingen waar onze leden bij betrokken zijn. Positieve, maar helaas ook vaak negatieve ervaringen worden dan met ons gedeeld. De teneur is dat regels en voorwaarden belangrijker lijken dan inhoud en kwaliteit. En er bestaat veel onduidelijkheid en onvrede over de manier waarop opdrachten uiteindelijk worden aanbesteed.

Kortom: tijd om die ervaringen eens in groter verband met elkaar te delen en te onderzoeken of het beter kan. Tijd voor een webinar!

Vrijdag 12 maart aanstaande, van 14.30 tot 16.30 uur organiseert de NVTL een digitale discussiebijeenkomst over aanbestedingen.

Tijdens dit eerste webinar gaan we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk met elkaar in gesprek. Doel is ervaringen uit te wisselen en te komen tot het benoemen van actiepunten. Aansluitend is er ruimte voor een informele online borrel. Tijdens een tweede webinar in het voorjaar gaan we verder in op concrete vervolgstappen.
Kom je ook om je stem te laten horen?

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@nvtl.nl onder vermelding van: ‘aanmelding webinar aanbestedingen’.

Je krijgt dan ruim van tevoren een agenda en een link toegestuurd om digitaal deel te nemen (via Teams).

Deelname is gratis en voel je vrij om deze uitnodiging te delen met collega’s.

Organisatie: NVTL

E-mail: infonvtlnl