Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium

26/02/2021  | Nijmegen


Op 26 februari 2021 vindt het Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium plaats. Studieverenigingen uit heel Nederland werken samen aan de organisatie van dit evenement. Eén van die verenigingen is Genius Loci, de studievereniging van de opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijke Planning aan de Wageningen Universiteit & Research. Andere studieverenigingen op het gebied van geografie en planologie werken ook aan de organisatie mee: V.U.G.S. (Utrecht), Sarphati (Amsterdam), Ibn Battuta (Groningen) en Mundus (Nijmegen).

Het NGPS staat in 2021 in het teken van Tourism: a journey into its challenges. Onderwerpen rondom het thema zijn onder andere massatoerisme, toerisme in 2020 (coronavirus), duurzaam toerisme en planning en design voor toerisme. Over deze onderwerpen zullen sprekers lezingen en workshops geven aan deelnemende studenten.

Het NGPS biedt een unieke kans om studenten kennis te laten maken met nieuwe werkvelden en bedrijven en organisaties. Het symposium zal fysiek in Nijmegen plaatsvinden, indien de situatie rondom het coronavirus dat toelaat. De organisatoren hopen op een informatieve dag vol interactie tussen bedrijven, sprekers en studenten.

Organisatie: Studievereniging WUR Genius Loci

E-mail: stgeniuswurnl