Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Kennis, kennissen en docentendag Nature Based Solutions

16/09/2020 10:00–13:00 u  | Online


Tijdens de bijeenkomst worden er presentaties en workshops gehouden door partners uit de triple helix ter inspiratie en om het thema vanuit verschillende gezichtspunten te benaderen.

Doelgroep

Docenten uit het groene onderwijs, VMBO, MBO (AOC), HBO (HAS) en WO zijn de primaire doelgroep, waarbij het deelnemersveld wordt uitbreid met docenten uit het niet-groene onderwijs, ondernemers, (lokale en rijks-) overheid, onderzoek en (maatschappelijke) organisaties: transdisciplinaire samenwerking is meer en meer noodzakelijk en sluit aan bij de nieuwe rol van de docent.

Online bijeenkomst

De bijeenkomst vindt online plaats via Teams. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 10 september 2020 de link. Wij adviseren u op tijd in te loggen en uw internetverbinding te controleren. Voorafgaand van het virtuele congres ontvangt u een uitnodiging met daarin een link en instructies over het deelnemen aan de online meeting. U klikt op de link om toegang te krijgen.

Op uw scherm heeft u meerdere opties waar u op kunt klikken. Bij deze opties ziet u onder andere de mogelijkheid om de chatbox te openen en het overzicht van de deelnemers van de sessie te zien.

Chatbox:  Als deelnemer is tijdens het congres uw microfoon gedempt. In plaats daarvan kunt u gebruik maken van de chatbox.

Klik hier voor meer informatie.

Organisatie: Hogeschool Inholland, Wageningen University & Research, Ministerie van LNV